Palun vali soovinimekiri

Saksa kvaliteediga tänavapuhastusmasin igaks hooajaks

Hako Citymaster 1650 tänavapuhastusmasin

Saksa kvaliteediga tänavapuhastusmasin igaks hooajaks

Tänavad vajavad hoolt ja korrashoidu aastaringselt, mitte ainult siis, kui teid katab paks lumekiht või ohtlikult libe jää. Tänavahoolduse eesmärk on tagada ohutud liiklemistingimused iga ilmaga ja hoida linnaruum puhas ning tolmuvaba aastaringselt. Siinkohal on suurepäraseks lahenduseks Hako Citymaster 1650 tänavapuhastusmasin, mis tänu laiale lisavarustuse valikule on äärmiselt multifunktsionaalne ja teeb ära palju erinevaid töid alates suvel muru niitmisest kuni talvel lume lükkamiseni.

Hako Citymaster 1650 tänavapuhastusmasin on oma klassi parim

Hako on puhastustehnika pioneer. Võid kindel olla, et Saksa kvaliteediga Hako tänavahooldusmasin on töökindel ja tagab alati parima tulemuse. Hako masinate puhul on arvestatud erinevate teenusepakkujate vajadusi ja töös ettetulevaid väljakutseid ning eripärasid.

Üks masin – palju erinevaid võimalusi

Multifunktsionaalne Hako Citymaster 1650 tänavapuhastusmasin pakub palju erinevaid võimalusi aastaringseks kasutamiseks. Lihtsalt vaheta ära lisavarustus ja lumesahast saabki lehekoguja. Tänu kiirvahetussüsteemile ei kurna lisavarustuse vahetamine selga ja ei ole vaja tööriistu. 

Hako Citymaster 1650 tänavapuhastusmasin on küll väike, kuid suure tööjõudlusega. Tänu väikesele pöörderaadiusele on selle masinaga väga mugav ka kitsastes oludes manööverdada. Kuna ka kõige parem masin on täpselt nii võimekas kui on inimene, kes seda kasutab, on Hako Citymaster 1650 tänavapuhastusmasina puhul erilist rõhku pööratud ergonoomikale ja kasutajasõbralikkusele. Loe lähemalt SIIT.

Talvevarustus

Citymaster 1650 tänavapuhastusmasin on ideaalne abimees lumekoristustöödeks ja libedusetõrjeks. Lisavarustusena on saadaval lumesahk, lumekahur, lumehari ja puistur.

Tänu keeravale-pikendatavale lumesahale saab see masin hakkama isegi väga suure lumekogusega. Seega sobib Citymaster ka suurte parkimisplatside puhastamiseks. Lisaks on saadaval nii PUR kummist kui ka metallist sahaterad. PUR kummist terad ei kahjusta pinda, mida nendega puhastatakse. Metallist teradega saad hästi kinnist jääd või lund lahti kraapida.

  • Puisturil on eraldi juhtimispult, mida on väga lihtne käsitleda.
  • Tänu masinale paigaldatud kaamerale on töötajal töö tulemusest alati hea ülevaade.
  • Eriti libedate olude puhul suudab puistur teha ka n-ö vaiba ehk panna maha korraga rohkem liiva, soola või graniitkillustikku.

Suvevarustus

Kevadel, suvel ja sügisel saab Citymasteriga tänavaid puhtaks pühkida, pesta ja hoida haljasalad korras.

Professionaalne 2- või 3-harjalise pühkimissüsteemiga tänavapuhastusmasin tagab täiuslikud puhastustulemused, eraldades seejuures võimalikult vähe osakesi ja peentolmu. Pühkimisharjad koguvad tänavatelt kokku mustuse ja suunavad selle paaki.

Citycleaner plaatharjadega tänavapuhastusseade pakub intensiivset märgpuhastust ning saab hakkama isegi õlireostuse eemaldamisega. Seda saab kasutada asfalt- ja betoonpindadel, aga ka sillutisel ja kaetud põrandatel. Tänu oma kompaktsetele mõõtmetele mahub see masin pesema ka maa-aluseid garaaže ja kinniseid parklaid.  Lisaks on Citymasteril olemas survepesur, mis võimaldab survepüstoliga käsitsi eriti määrdunud piirkondi puhastada.

Veel sobib Citymaster 1650 tänavapuhastusmasin ideaalselt haljasalade hooldustöödeks nii väikestel aladel kui ka suurtel spordiväljakutel.

  • Tsentraalne imemissüsteem võimaldab töötada äärekivide läheduses mõlemal pool teed. Teeäärset haljastust saab hooldada ohutult ja ilma liiklust segamata.
  • Suurematel aladel töötamiseks on valikus rootorniiduk, mis on saadaval tagantväljaviske- või multšniidukina.
  • Samblaeemaldusseade ehk spetsiaalsed harjad, mis nühivad sambla lahti ja imevad seejärel selle paaki.
  • Suure imutoruga saab vajadusel käsitsi suurt lahtist mustust või lehti kogumispaaki imeda.

Lisaks kuulub suvevarustuse hulka veel kallutatav veokast, mis paigaldatakse paagi asemele ja siis saab masinat kasutada suurte ja raskete asjade transpordiks.

Telli demo ja tule vaata oma silmaga järele!


Küsi lisainfot:

Gert Leppik
Tehnikajuht
Holger Kullus
Välimasinate müügijuht (Tartu esindus)
Siim Kuus
Välimasinate müügikonsultant

 

 

22. detsember 2021